راه اندازی استارت آپ – انتخاب رنگ برند
آیا میدانستید کسب و کارها قبل از سفارش طراحی لوگو و هویت بصری خود، رنگ سازمانی برند خود را انتخاب می کنند؟ اهمیت انتخاب رنگ سازمانی چیست؟ در انتخاب رنگ برندها و هویت بصری کسب و کار ها باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ رنگ ها در لوگو و هویت بصری کسب و کارها چه معنا و مفهومی را برای مخاطب تداعی می کند؟
در مقالات قبلی راه اندازی استارت آپ، به بررسی و تشریح مطالبی چون نحوه انتخاب ایده استارت آپی و اهمیت بررسی رقبا قبل از راه اندازی استارت آپ اشاره شد. حالا که مصمم به راه اندازی یک استارت آپ برای حل مشکلی خاص در زمینه مد نظرتان هستید، با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم شما را در انتخاب رنگ مناسب برای برند خود راهنمایی کنیم.
اهمیت انتخاب رنگ در طراحی لوگو و هویت بصری
در طراحی لوگو، انتخاب رنگ برندها ، از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخاب رنگ صحیح سازمانی برای برند، در جذب مشتریان و اثرگذاری در حافظه مشتریان بسیار موثر است. همانطور ک در مقاله مربوط به طراحی هویت بصری اشاره کردیم، نحوه طراحی و انتخاب رنگ هویت بصری در حافظه ماندگار مشتریان شما بسیار موثر خواهد بود. در ادامه به روانشناسی رنگ های سازمانی پردازیم:
قرمز
رنگ قرمز، رنگ شور، هیجان و تکاپو است. این انتخاب عالی است اگر می خواهید هویت بصری برند شما، جوان و هیجان انگیز باشد.
نارنجی
رنگ نارنجی، از رنگ های پرانرژی است. نارنجی می تواند انتخاب مناسبی برای طرفداران هویت بصری صمیمانه و دوستانه باشد. از رنگ نارنجی در طراحی لوگو کمتر استفاده می شود . و لی برای علاقمندان به خاص بودن می تواند گزینه مناسبی باشد.
زرد
رنگ زرد، رنگ خورشید یا آفتاب و رنگ نشاط است، زرد نماد شور و شوق، خلاقیت، اصالت و اعتماد به نفس است. مهم ترین ویژگی آفتاب، مقرون به صرفه بودن و در دسترس همگان بودن است. از همین جهت، برای برند هایی که از این ویژگی ها بهره می برند، گزینه مناسبی می تواند باشد.
سبز
سبز نماد خلاقیت، حیات، رشد، پول و ثروت، وفاداری و صلح و آرامش است. رنگ سبز ، رنگ پرطرفداری از طرف صاحبان کسب و کار و برند ها است. رنگ سبز می تواند برای هر هویت بصری که درباره فرهنگ یا طبیعت باشد، مورد استفاده قرار گیرد.
آبی
طیف رنگی مربوط به رنگ آبی نشانه احساس اعتماد، آرامش و پایداری است. انتخاب رنگ آبی در طراحی لوگوی برند های با مخاطب عمومی، گزینه مطمئن و هوشمندانه ای برای برندها و صاحبان کسب و کار می باشد.
بنفش
رنگ بنفش در بین خانم های جوان محبوب تر است. بنفش یک رنگ قدرتمند سلطنی است. در واقع از رنگ های است که نشان از لوکس یا لاکچری بودن دارد. بنفش در برند هایی که مخاطبان با سطح درآمدی بالا دارند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
صورتی
رنگ صورتی بیشتر برای خانم ها رنگ جذاب و تاثیرگذاری است. در صورتی که برند شما ارائه دهنده محصولات یا خدمات برای خانم ها می باشد، انتخاب رنگ صورتی می تواند انتخاب خوبی برای طراحی لوگوی برند شما باشد.
قهوه ای
رنگ قهوه ای با توجه به شهرت منفی و البته خاص خود، کمترین استفاده را در هویت بصری دارد، اما می تواند گزینه خوبی برای افراد ی که دنبال تمایز هستند، باشد. رنگ قهوه ای به رنگ مردانه بودن شهرت دارد . به همین خاطر شاید برای برند هایی که محصولات یا خدمات مربوط به آقایان ارائه می کند، مناسب باشد.
مشکی
همیشه در خاطر داشته باشید، رنگ مشکی در همه جا و همه محصولات نشان از وقار، سنگینی و کلاس بالا است. بنابراین برای این که برند شما خاص، سنگین و با شخصیت دیده شود، انتخاب رنگ سیاه در طراحی لوگو و هویت بصری بسیار موثر خواهد بود.
رنگ سازمانی برند خود را چگونه انتخاب کنیم؟
حالا که مفهوم رنگ ها در برند سازی آشنا شدید، یک بار دیگر به چند خط اول مقاله برگردید. به سوالاتی که در ابتدا از شما پرسیده شده، پاسخ بدید. در انتها تقریبا رنگ برند سازمانی کسب و کار شما قطعی شده است.
دقت داشته باشید که در انتخاب رنگ سازمانی ، اهداف کسب و کار و نقاط قوت و تمایز شما با رقبا بسیار اهمیت دارد و می تواند باعث ماندگاری در ذهن مشتریان بازار هدف شود.
دقت داشته باشید که هم از نظر گرافیکی و هم از دید متخصصین طراحی خانه برندینگ دیجیتال پارالل، امکان استفاده یک سری رنگ ها در کنار هم مقدور نمی باشد.
بنابراین، در صورت تمایل می توانید با ارائه پاسخ های خود به سوالات یاد شده، از مشاوره رایگان و نمونه کارهای اولیه متخصصین گرافیست پارالل بهره مند شوید. با ما تماس بگیرید.
در مقالات آتی بیشتر در باره رنگ بندی هویت بصری و سایت کسب و کار صحبت خواهیم کرد.
مجله پارالل | تیم طراحی هویت بصری | خانه برندینگ دیجیتال