پیش از این در مورد مزایای برند شدن و تاثیر آن در فروش محصولات یا خدمات کسب و کار صحبت کردیم. اما مسئله مهم پروسه تبدیل کسب و کار به برند در بازار هدف است. چگونه کسب و کار خود را در بازار هدف برند کنیم؟ با چه روش هایی می توان در چشم مشتریان برند شد؟ برند شدن کسب و کارتان نیازمند چه پارامتر هایی است؟ چه کسب و کار هایی در زمینه های کاری خود برند شده اند؟
برندینگ یعنی چه؟
در اصل برندینگ با برندسازی متفاوت است. برندسازی در واقع بیشتر متمرکز روی ایجاد و افزایش سطح آگاهی برند می باشد و بواسطه برنامه های ترویجی و تبلیغاتی به ثمر می نشیند و طراحی هویت برند بخش اساسی این فرآیند محسوب می شود. در حالی که برندینگ به فرآیند مادری گفته می شود که در مجموع منجر به خلق ارزش مطلوب ما برای مشتری است، تمام چیز هایی که مشتری در خصوص هویت تجاری شما، شامل حس، تجربه و تداعیات ذهنی باید بداند یا احساس به درک کند، شامل این مجموعه فعالیت هاست. در واقع تفاوت برندینگ با برند سازی در هدف و نوع فعالیت ها است. اما برای جلوگیری از پیچیدگی برای خوانندگان، در این مقاله برندینگ را با برند سازی معادل فرض می کنیم. نهایتا، برندینگ نتیجه تمام گزارش ها و بازخورد مشتریان و بینندگان از محصولات یا خدمات کسب و کار شما است. هر چقدر این بازخورد و گزارش ها مطلوب باشد، اعتماد مردم به صورت خودکار افزایش می یابد و در واقع کسب و کار شما به سمت برند شدن قدم بر می دارد. در این میان، مقوله هایی برای برند شدن وجود دارد که به توصیف آنها می پردازیم.
برندینگ شرکتی یا سازمانی
در این روش از برندینگ، در واقع شما با همکاری یک سازمانی که از شما معروفتر است (یا برند شده است) شروع به معرفی خود می کنید. اما در چه شرایطی یک سازمان برای برند شدن یک کسب و کار نوپا هزینه می کند؟ (هزینه می تواند فقط معنوی باشد و تنها وجود نام سازمان در کنار یک کسب و کار و استارت آپ کوچک خود بسیار موثر است) در شرایطی که یا سهامداران آن شرکت یا سازمان، از محصولات یا خدمات شما به صورت گسترده و ویژه بهره مند شوند و یا خود سهامدار کسب و کار کوچک باشند.
برندینگ دیجیتال
برندینگ دیجیتال یا دیجیتال برندینگ، در واقع استفاده از بستر اینترنت و فضای مجازی برای توسعه و معرفی کسب و کاراست. به عنوان مثال، طراحی وبسایت یکی از فعالیت های مربوط به برندینگ دیجیتال می باشد. علاوه بر این، استفاده از شبکه های مجازی برای معرفی و توسعه استارت آپ و کسب و کارها، روشی دیگر در زمینه برندینگ دیجیتال است که از آن به مدیریت شبکه های اجتماعی همراه با برنامه ریزی تبلیغات و راه اندازی کمپین یاد می شود. فعلیت های مربوط به سئوی وبسایت ها برای دیده شدن بیشتر وبسایت کسب و کار در موتور جستجوی گوگل نیز از مهم ترین روش های برندینگ دیجیتال است که البته نیازمند دانش و تخصص خاص خود است. خانه برندینگ دیجیتال پارالل، با اتکا به دانش و تجربیات متخصصین و فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر ایران، سابقه قوی و شفافی در مورد برند سازی دیجیتال انواع کسب و کار ها و استارت آپ ها دارد که علاقمندان می توانند با ارتباط با این مجموعه ، از مشاوره رایگان راه های راه اندازی کسب و کار و استارت آپ با هزینه ها و سرمایه کم مطلع شوند.
برندینگ شخصی یا پرسونال برندینگ
برندینگ شخصی در واقع برند سازی هویت کسب و کار بر اساس دانش شخصی و با اتکا به نیروهای داخلی کسب و کار است. در برندینگ شخصی، روش هر فرد برای ایجاد اعتبار و شخصیت برای کسب و کار ها متفاوت می باشد و می تواند بسیار منحصر به فرد باشد.
مجله پارالل | مدیریت تیم برند سازی | خانه برندینگ دیجیتال پارالل